Kalender & Retreats

Kijk op de kalender als je op zoek bent naar een yoga-retreat. Je kunt je aanmelden bij de docent of een mail naar info@yenyoga.eu

Retreats

YenYoga
YenYoga

Yvonne.Yoga

Ga je mee naar PORTUGAL in 2023?

Van zaterdag 23 tot 30 september 2023 geef ik een Critical Alignment Yoga week in het zuiden van Portugal, in de buurt van Faro.
Programma: Meditatieles van 8 tot 9 uur, gevolgd door het ontbijt, om 10:15 twee keer anderhalf uur Critical Alignment Yoga. 13:15 lunch.
(Lees verder op de site over Critical Alignment Yoga)

De middagen breng je door naar keuze, aan het strand, het bijbehorende zwembad, bezoek je een stadje, laat je je masseren, etc. Rond 20 uur is het diner.
De yogalessen vinden plaats in een prachtige ruime zaal. Alle CAY tools zijn aanwezig.

Afhankelijk of je een kamer,  twee,- of éénpersoons (met eigen wc en douche), zijn de prijzen 950,- en 1125,- euro, dit is exclusief reiskosten maar inclusief logies, maaltijden en vier uur yoga per dag. Het prachtige yoga centrum, Casa Cales, ligt op zo’n 25 minuten lopen van Loulé. Het strand is op 20 minuten rijden. (Het huren van een auto in Portugal is vrij goedkoop als ook het nemen van een taxi of een Uber.)

Casa Cales ligt op een groot eigen terrein. Er is een grote gemeenschappelijke huiskamer, heel gezellig ingericht, met een grote boekenkast en keuken. Daarnaast zijn er op het terrein allerlei zitjes en hangmatten. Er is een groot zwembad met heerlijke ligstoelen. Dus zelfs al je een kamer deelt is er genoeg ruimte om je even terug te trekken.

Aankomst op zaterdag 23 september vanaf 16:00 uur (ben je eerder bezoek dan de markt in Loulé of ga lekker lunchen op een van de terrassen daar) en vertrek op zaterdag 30 september na de meditatie en het ontbijt.

Heb je nog vragen mail me dan: yvonneteuben@gmail.com

Aanmelden Yogaweek: Yvonne.Yoga.nl

"Yvonne's nuchtere en heldere aanpak van de lessen maakte dat ik vier jaar geleden voor het eerst een yogaweek durfde te boeken, het jaar erop ging ik weer. ‘Me-time’ met Yvonne aan het roer. Yoga in een natuurlijke omgeving met het strand & de zee dichtbij. Genieten geblazen, net als iedere les van haar in Amsterdam. Ik ben fan!"                      Stella 

 

YenYoga
YenYoga
YenYoga
Marciel held

Marciel

Yogavakantie met Marciel in Portugal

www.marcielwitteman.nl

Van 30 september tot 07 oktober geeft Marciel Witteman een Critical Alignment yogaweek voor ieders niveau.

Programma:

8u - 9u meditatieles / rustige oefeningen

gevolgd door ontbijt

10u15 yoga

13u lunch

De middagen breng je door naar keuze, aan het strand, het bijbehorende zwembad, bezoek je een stadje, laat je je masseren, etc.

Rond 19u is het diner.

Prijzen: Afhankelijk of je een kamer,  twee,- of één-persoons (met eigen wc en douche), zijn de prijzen 950,- en 1125,- euro, dit is exclusief reiskosten maar inclusief logies, maaltijden en vier uur yoga per dag.

Locatie: Het prachtige yoga centrum, Casa Cales, ligt op zo’n 25 minuten lopen van Loulé. Het strand is op 20 minuten rijden. (Het huren van een auto in Portugal is vrij goedkoop als ook het nemen van een taxi of een Uber.)

Casa Cales ligt op een groot eigen terrein. Er is een grote gemeenschappelijke huiskamer, heel gezellig ingericht, met een grote boekenkast en keuken. Daarnaast zijn er op het terrein allerlei zitjes en hangmatten. Er is een groot zwembad met heerlijke ligstoelen. Dus zelfs als je een kamer deelt is er genoeg ruimte om je even terug te trekken.

Aankomst op zaterdag 30 september vanaf 16:00 uur (ben je eerder bezoek dan de markt in Loulé of ga lekker lunchen op een van de terrassen daar) en vertrek op zaterdag 7 okt. na de meditatie en het ontbijt.

Betaling:

* Verblijf en lessen: € 200 aanbetaling

(restant betaling week voor vertrek)

* De maaltijden worden apart afgerekend in Portugal

Graag overmaken naar

Singelscripts (! singel eindigend op el )

ABN/AMRO NL 55 ABNA 0423 1230 76

‘Yoga Portugal 23’

 

Heb je nog vragen dan kun je mailen: yoga@marcielwitteman.nl

of bel me 06 17 232 787

Nog plaats voor drie personen.

YenYoga
YenYoga
YenYoga
YenYoga

Rahealing

Rahealing goes Portugal 🇵🇹 

13-20 Mei 2023 (VOL) 

9-16 September 2023

Zeven dagen lang samen met mij en mijn fantastische team een waanzinnige verdiepende reis maken IN JEZELF!

In het prachtige magische Algarve, Portugal.

Deze keer gaan we dagenlang samen volledig de diepte in, een krachtige balans tussen inspanning en ontspanning. 

Waarin we ons laten onderdompelen in een explosie van inzichten, rituelen, opstellingen, healings, krachtige systemische oefeningen, diep ademwerk, emotional release, lichaamswerk, dans, zang, heerlijk gezond Vegetarisch eten en vooral ook héél veel plezier! 

Bovenop een berg in alle rust en stilte staat een waanzinnige krachtige ruimte waar alle sessies plaats zullen vinden en waar we verblijven. 

•Mannenlijn/Vrouwenlijnopstellingen•Innerlijke kindhealing •Schaduwwerk •Wateroefeningen in Overgave&Vertrouwen•Holistische massages •Diepgaande ademsessies •Emotional release •Ecstatic dance •Soundhealing •Diepgaande despacho ritueel•Shamanic Walk langs de kust 

Investering in jezelf:€1667,- (Aanbetaling is €807,07 incl. btw.)

Dit is inclusief zeven dagen en zes nachten verblijf op een unieke plek, waar je een ruime 2-persoonskamer deelt met eigen douche en toilet. (Er zijn een paar mogelijkheden voor een privé kamer tegen extra kosten.)

Alle maaltijden, drankjes, hapjes, 7x ontbijt, 6x lunch, 6x diner, 2x massage van 60 min, 2x ademsessie, soundhealing, yogasessies, alle opstellingen en rituelen, transfer naar de kust, alle materialen en uiteraard al mijn energie liefde en aandacht. 

Twee heerlijke verwarmende diep ontspannende massages van de allerliefste Monique van Oosterhout van ‘Natural Touch’, die op het vlak van Body Mind&Soul, veel dieper gaat dan alleen het fysieke lichaam. 

Tweemaal unieke Ademsessie van lieve powerfull vrouw en Sister Patricia van Kessel, ‘The Healing Breath’. Deze prachtige vrouw is een ‘Wounded Healer’ in energiewerk voelt zij perfect aan wat er mag  plaatsvinden in lichaam en ziel. 

Tweemaal heerlijke zachte vloeiende Yinyoga sessie van de ontzettend lieve bevlogen Jenny Cales van Yenyoga die met hart en ziel haar lessen laat stromen in een zachte flow. 

Een waanzinnige bijzondere Soundhealing sessie van The One and Only Johnny White, die ons meeneemt op reis met zijn prachtige pure energie en magische instrumenten.

Exclusief:

•Retourticket Faro (via Transavia vanaf eind september te boeken) •Transfer naar de locatie (kan met gedeelde taxi €35,- per 4 personen) •1 keer dineren tijdens kustlijn wandeling

Er zijn maar 10 plekjes! 

Voel jij een JA?! 

Aanmelden:    https://rahealing.nl/evenementen/agenda-overzicht-beheer/retreats/8-rahealing-goes-portugal-sept

𝗪𝗶𝘁𝗵 𝗹𝗼𝘃𝗲, 𝗝𝗲𝗻𝗻𝗶𝗳𝗲𝗿 𝗞𝗵𝗼𝗱𝗮𝗯𝗮𝗸𝘀 

☞︎𝟬𝟲-𝟰𝟮𝟱𝟱𝟵𝟭𝟰𝟰

'𝗘𝗮𝗰𝗵 𝘁𝗶𝗺𝗲 𝘄𝗼𝗺𝗲𝗻 𝗮𝗻𝗱 𝗺𝗲𝗻 𝗴𝗮𝘁𝗵𝗲𝗿 𝗶𝗻 𝗰𝗶𝗿𝗰𝗹𝗲𝘀 𝘄𝗶𝘁𝗵 𝗼𝗻𝗲 𝗮𝗻𝗼𝘁𝗵𝗲𝗿 𝘁𝗵𝗲 𝗪𝗼𝗿𝗹𝗱 𝗵𝗲𝗮𝗹𝘀 𝗮 𝗹𝗶𝘁𝘁𝗹𝗲 𝗺𝗼𝗿𝗲.'♥︎

www.rahealing.nl

 

?